O nama

Elos d.o.o. je vodeća tvrtka na području Hrvatske za projektiranje, dizajniranje i izvođenje svjetlotehničkih
rješenja na svim područjima primjene. Profesionalan tim od preko 40 zaposlenih ljudi s dugogodišnjim iskustvom
na području svjetlotehnike uz široku paletu renomiranih brendova rješava i najzahtjevnije svjetlotehničke izazove.Snaga Elosa je u apsolutnoj sinergiji svih segmenata profesionalnog poslovanja.Elos je dio skupine od 0,4% najboljih poduzeća u Hrvatskoj. Uspješno poslujemo od 2008. godine na području rasvjete i elektromaterijala.
Sjedište tvrtke je u Solinu na adresi Stjepana Radića 10.
Djelatnosti obavljamo i kroz ured u Zagrebu koji se nalazi na adresi Ulica Gajnice 31a.

Bavimo se projektiranjem i prodajom široke palete vrhunskih rasvjetnih rješenja.
Zastupamo renomirane svjetske i europske brandove. Naš tim čine mladi, stručni i visoko obrazovani ljudi.
Elos zadovoljava sve potrebe naših kupaca na jednom mjestu kroz usluge najviše kvalitete, te svakom projektu pristupa individualno.
Da bi to postigli, stalno nadograđujemo znanje o novim tehnologijama, educiramo naše zaposlenike, te unaprjeđujemo metode rada i organizaciju.

O našem radu govore i brojne nagrade, certifikati, ali što je najvažnije, zadovoljstvo naših kupaca i zaposlenika.

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015

Uvođenjem ovih certifikata povećana je organizacijska učinkovitost, kvaliteta i pouzdanost usluge, te je unaprijeđen odnos prema kupcima.

CERTIFIKAT SREBRNE IZVRSNOSTI ZA 2021. GODINU

Nastavkom poslovne uspješnosti te ispunjavanjem strogih financijsko - analitičkih kriterija, nositelji smo certifikata Srebrne bonitetne izvrsnosti za 2021. godinu.

IZVRSNOST U IZAZOVIMA

Kroz projekt Certifikat Poslodavac Partner, prepoznati smo kao organizacija koja je razvila kvalitetno upravljanje ljudskim resursima u nepredvidljivim okolnostima.

Vizija

Biti tržišni leader u svim aspektima poslovanja oslanjajući se na tradiciju, vlastite potencijale te inovativan i dinamičan pristup tržištu.

Misija

Misiju ostvarujemo kroz odnose s kupcima, odnose sa zaposlenicima i dobre poslovne rezultate.

Kupcima nudimo najveću moguću razinu zadovoljstva kroz isporuku kompletnih rješenja. Pritom kombiniramo estetiku i eleganciju, stvaranje ugođaja te energetsku učinkovitost.

Zaposlenicima pružamo priliku da razviju svoje kreativne potencijale i usmjeravamo ih na kontinuirano unaprjeđenje poslovnih procesa.

Ostvarujemo zadovoljavajuće poslovne rezultate.

Turn to us with confidence.

Contact us